lauantai 3. syyskuuta 2016

Nimetyt

Pennut ovat saaneet tällä viikolla rekisteritunnukset ja eläinlääkäri tarkasti samalla pikkuiset läpi. Kaikki muut saivat terveen paperit, mutta Freija (R.Bratz) sai maininnan, että sydämestä kuului pieni sivuääni. Odotetaan nyt sitten josko häviäisi seuraavaan rokotuskäyntiin mennessä. Tämä ei kyllä näytä Freijan menoa haittaavan yhtään. On yksi toimeliaimmista pennuista joka jaksaa viipottaa tukkaputkella koko ajan eteenpäin ja on oikeastaan viimisten joukossa joka väsyy :)

Kaikki pennut ovat saaneet olla paljon pihalla ja ovat saaneet tottua todella laajoihin pamahdus ääniin kun ympärillä rakennetaan taloja pystyyn. Pennut saivat myös kokea tällä viikolla kun tien toisella puolella räjäytettiin kalliotonttia. Kyllähän nuo vähän ihmeissään olivat, mutta ei aiheuttanut sen suurempia toimenpiteitä ;)

Nuutti on pentujen mielestä aika huippu ja tykkäävät hurjasti kun Nuutti leikittää niitä. Etenkin tuntuu, että Ruskan (R.Bunahilkka) mielestä Nuutti on ihan ykkös juttu, kun kulkee koko ajan perässä ja tykkää ihmetellä kaikkea mitä Nuutti tekee :)

Olen pitänyt pentuja koko ajan sekaruokinnalla. Nappuloita saavat paria eri merkkiä sekaisin ja iltaruokana syödään aina lihasekoituksia välillä höystettynä puurolla.

Nimien teemana on piirretyt/hahmot.
Tässä kuvat kera nimien (5 viikon iässä):
Rintantintan Beloton Tuhkimo

Rintantintan Bramee Ursula

Rintantintan Bratz

Rintantintan Bunahilkka

Rintantintan Buzz Lightyear

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti