lauantai 22. huhtikuuta 2017

Kevään kuulumisia

Kaikki C-pennut löysivät alkutalvesta ihanat rakastavat perheet ja moni onkin tullut Rintantintan treeni porukkaan mukaan, mikä on aivan ihana juttu! Kauempana asustavat ovat lähteneet treenaamaan koirakouluissa, mitkä ovat sijainniltaan lähempänä.

C-pennut yhdistyivät B-pentujen kanssa samaan treeniporukkaan, joten molemmat saivat uusia kasvoja :)

Toukokuulle olisi suunnitelmissa käydä kannustamassa mm. Sipoon näyttelyissä Ruskaa (R.Bunahilkka) näyttelykehässä ja Vainu omistajineen on kiinnostunut myös tulemaan paikan päälle katselemaan. Valitettavasti Vainu ei voi osallistua virallisiin näyttelyihin, kun molemmat kivekset ovat vieläkin laskeutumatta.

Novalle (R.Aito Afrikantähti) olisi suunnitelmissa nyt tulevalle kesälle terveystarkastukset, jospa vaikka Novalle suotaisiin tuloksista riippuen ensi vuoden puolelle oma pentue :) tälle vuodelle kun en nyt samaan ruuhkaan viitsi pentuetta änkeä kun oma mahakin on pyöristynyt. Odottelemme omaa esikoistamme syntyväksi alkusyksylle.

Ensi viikolla 26.4 tulee vuosi täyteen siitä, kun palasin kotiin eläinlääkäristä pelkän hihnan kanssa. Sohvi rakas on ollut mielessäni jokainen päivä kuolemansa jälkeen. Nyt kun maa on sulanut, voimme käydä pystyttämässä Sohvin muistolaatan Sohvin haudalle. Ikävä on vieläkin suunnaton <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti